Viser alle 10 resultater

kr 145 inkl. mva

Solid og lettkastet dartpil i messing med stålspiss.

kr 745 inkl. mva

Simon Whitlocks 85% dart fanger karakteristikken til de berømte Whitlock pilene og til Simons unike stil. Resultatet er en særpreget kvalitetspil til en veldig god pris. Den typiske specialist-profilen og de varierende grepssonene minner om øvrige piler i Simon Whitlock serien og er en perfekt introduksjon til nye spillere som vil prøve denne unike Whitlock-stilen før man går videre til de mer avanserte modellene.

kr 795 inkl. mva

Pilen har et elegant svart-hvitt design, og fanger elegansen og presisjonen til Danny Nopperts spillestil. Det ringede grepet sikrer at spillere får jevn kontroll og stabilitet med hvert kast, noe som gjør det til et valg for både entusiaster og profesjonelle.

kr 795 inkl. mva

Daryl Gurneys pil i 85% tungsten er en sprek og velbalansert pil som er utviklet sammen med Gurney for å få den banen og presisjonen han er ute etter.

kr 945 inkl. mva

Den helt nye Rockstar-serien har Winmaus nyeste, høyteknologiske 5-axis maskinkuttet for virkelig fantastisk grepsstabilitet. Kombinert med Joes klassiske profilering for å skape et visuelt slående utvalg, og matche Joes sublime kast og Rockstar-persona.

kr 945 inkl. mva

Utviklet i samarbeid med Danny, gir Danny Noppert Signature Edition 2.0 en ren profildesign og optimisert frontvektfordeling for jevn energioverføring og bane. Dubble sett med grepsringer, finjustert for å levere kastdynamikk i Pro Tour-klassen.

kr 990 inkl. mva

Simon Whitlock World Cup Special Edition er utformet som en kombinasjon av de beste delene fra alle hans tidligere modeller, var hovedforutsetningen hans å ha et virkelig fast grep med hans beryktede mellombalanserte scallop-grep som var en del av hans første serie noensinne. Scallop-formen og de dypt kuttet ringene gir Simon det nøyaktige grepet og følelsen som han har vært etter. Finishen i det fantastiske regnbuebelegget matcher den fargerike karakteren som blitt Simons signum. Balansen i pilen er noe Simon har vært ute etter å endre fra den koniske pilen sin. Denne World Cup Special Edition har gjort det lettere for Simon å få den nøyaktige banen han trenger. Baksiden av pilen har en mikrogrepsdel som gir en mykere følelse, og skaper nok en moderne Whitlock-klassiker.

kr 995 inkl. mva

Danny Nopperts Freeze Edition har motbalansefrest grepsgeometri, og optimaliserer følelsen og hastigheten for hans moderne spesifikke kasteegenskaper. Balansen og vektkonfigurasjonen er perfekt på linje med de trippelfreste overflatene, komplett i mørk PVD-finish og stilig sportsdesign. Winmaus intelligente design gir enestående nøyaktighet og kontroll i verdensklasse.

kr 1.295 inkl. mva

3-Zero feirer legenden som er Dennis Priestley, 30 år etter at han tok PDCs første verdensmesterskap noensinne i 1994. Priestley 3-Zero inneholder all banebrytende teknologi brukt av Dennis gjennom sin 30 år lange karriere på toppen av World Darts . Den bemerkelsesverdige 3-Zero-utgaven har en vinnende kombinasjon av diamantfusjon og atomisert grepsteknologi med Priestleys velkjente "front loaded"-profil.

kr 1.445 inkl. mva

Maskinintelligens kombinert med MvG Design har skapt  noe av det mest radikalt funksjonelle grepet innen dartteknologi. Winmau Mvg Adrenalin er laget ved hjelp av proprietær trippelakse kartlegging og er strategisk maskinert for optimal prestasjon og en unik spillopplevelse. Designen er en hypnotiserende PVD Onyx med metalliske grønne detaljer, Adrenalin tilbyr den mest trendy og mest energiske designen som noen gang er vist frem.